Onze Stemmen

Michael L

Mijn naam is Michael Lange. Ik ben geboren op 17 maart 1970 in Voorburg, vlakbij Den Haag. In 1983 ben ik verhuisd naar Amsterdam en sinds 2015 woon ik in het schitterende Zeeland. Ik spreek de Nederlandse taal volledig accentloos.

Sinds 1992 werk ik bij KLM als lid van het cabinepersoneel. Eerst als steward en alweer drie jaar als Senior Purser. Vaak kreeg ik van passagiers en collega’s de feedback dat mijn stemgeluid prettig was om naar te luisteren via de microfoon. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar een coach die me kon helpen om voice-over te worden.

De stem waarmee ik regelmatig word vergeleken, is die van het E.O.- televisie-programma Rail Away. Deze bekende stem behoort toe aan Bob van der Houven. 

Hij is ook degene die bereid was me op te leiden tot voice-over.

Mijn stemgeluid past het beste bij documentairesbedrijfsfilmsinternetvideo’s en radioreclames, maar ik sta open voor iedere opdracht waaraan ik mijn stem kan verlenen.

Zelf omschrijf ik mijn stemgeluid als accentlooshelderwarmduidelijk articulerend, maar vooral prettig om naar te luisteren. Maar dat laatste laat ik natuurlijk graag aan u over om te bepalen wanneer u naar de samples op deze website luistert.

Ik verheug me erop met mijn stem een bijdrage aan uw project te mogen leveren. Tot ziens aan boord of in de geluidsstudio!