Onze Stemmen

Martijn Kolkman

Hoi, ik ben Martijn. Geboren op 22 april 1978 in Haarlem en al vijftien jaar voice artist. Daarnaast ben ik sinds 2005 DJ op radiozender Q-music.

​Het begon ooit op mijn zolderkamer met een eerste studio, mijn passie voor inspreken, muziek, radio en televisie. Op mijn negentiende werd ik aangenomen als DJ bij Radio 538. In de bijna zeven jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik me, náást het presenteren van radioprogramma’s, verder ontwikkeld als assistent music director en producer van onder andere de Nederlandse Top 40, Wessel van Diepen en Erik de Zwart. In 2004 en 2005 heb ik twaalf maanden gewerkt voor RTL Nederland; ik maakte een dagelijks radioprogramma voor de radiozenders Yorin FM en RTL FM en voor de televisiezenders RTL4 en RTL5 heb ik diverse televisieprogramma’s ingesproken.

Sinds 2005 werk ik voor Q-music als DJ. Iedere maandag t/m vrijdag presenteer ik tussen 10.00-13.00 uur.

Daarnaast zou je mijn stem kunnen kennen van televisieprogramma’s zoals: Dokters, Hart van Nederland, Hells Kitchen, Bondi Rescue, Trauma Centrum, Herken de Homo, Shownieuws, De Lotto Trekking en Altijd Jong.